Paddy
V Cork Distilleries ompany v Midetonu pracoval od 80. let 19. století do 20. let 20. století jistý Paddy Flaherty, obchodní zástupce s velmi dobrou pověstí. Byl to velice štědrý muž, všem sťastlivcům, kteří se vyskytovali v baru spolu s ním, objednal whiskey. Později se "Paddy Flaherty's Whiskey" stala pojmem. Jméno se ustálilo a nyní je zkráceno na "Paddy - Old Irish Whiskey". Paddy vymyslel tuto velice chytrou a nápaditou metodu, aby se ujistil, že si lidé zvyknou na chuť whiskey v té době nazývané "Distilleries Company Old Irish Whiskey". Když si pak hostinští v lihovaru objednávali další whiskey, vždy žádali o tu "Paddy Flaherty's" whiskey. Během času se podpis Paddy Flaherty dostal i na etiketu. Paddy se třikrát destiluje, čímž se zaručuje absolutní čistota nápoje. Pro výrobu Paddy Old Irish Whiskey se používá nejlepší slad, ječmen a nejčistší voda.
Aroma: měkké, zralé, s určitým suchým sladovým nádechem.
Příchuť: měkká a křehká s typickým nádechem ořechu a sladu.
Konec: lehký, s překvapivou sladovitostí v pozadí.